Blog

Ușă de intrare metalică de calitate premium pentru protecţia dvs. și a familiei dvs.

ușă metalică

În cazul unei spargeri, înțelepciunea de după ce fapta a fost consumată deja, nu ne prea ajută. De aceea e bine să alegem o  ușă metalică, neprietnoasă cu hoții!

În lipsa unei uși securizate metalice de intrare de înaltă calitate, ne putem confrunta cu traume inutile, pierderi de bani și multe neplăceri în cazul unei spargeri: raportări la poliție, la compania de asigurări, curățenie, reamenajare, înlocuirea lucrurilor vechi după ce am constatat ce a fost furat, etc. În plus, va fi necesară și instalarea ulterioară a unei noi uși.

De ce o ușă de intrare metalică? De ce ar trebui să investești într-o ușă metalică?

Ușile din material plastic sunt cel mai ușor de spart. Iar ușile din lemn sunt mai greu de tratat. Însă ușile metalice garantează cea mai mare siguranță. Acesta este motivul pentru care seifurile sunt fabricate din oțel și nu din lemn. Companiile de asigurări au  parametri foarte bine stabiliți care clasifică ușile metalice. În cazul HiSec, toți parametrii sunt îndepliniţi, astfel încât produsele pe care le comercializăm pot fi considerate uși de intrare securizate.

Parametri specifici pentru ușile metalice de intrare:

 • cel puțin 3 încuietori precise fixe
 • inserții de blocare cu protecție mecanică și de siguranță
 • probabilitatea efracției mai mare de 3 minute
 • un canat de ușă care se închide pe cât mai multe laturi (ușile Hisec se închid pe 16 laturi)

Datorită proprietăților materialelor din care sunt realizate, ușile securizate sunt:

 • masive
 • rezistente la factori fizici, chimici și mecanici
 • au proprietăți de rezistență ridicată la foc
 • izolate termic și fonic
 • ermetice
 • dotate cu închidere centralizată
 • sistemul de tijă de împingere asigură 12 puncte de blocare (se adaugă 3-4 puncte de blocare suplimentare)

Cel mai critic punct al unui apartament sau al unei case este de obicei ușa de la intrare. De aceea, este esențial să alegeți o ușă de intrare metalică sigură. Vulnerabilitatea unei locuințe o face ținta hoților. Iar o locuință în care este ușor de intrat, va intra imediat în vizorul hoților.

O investiție unică pentru protecţia dvs. și a familiei dvs. 

Printr-o investiție unică, vă puteți acum proteja pe dvs. și familia dvs. la un preț accesibil. Ușa de intrare metalică oferă securitate deplină. Cu toate acestea, nu este suficient să cumpărați o ușă de calitate premium. Este important ca aceasta să fie instalată de către un profesionist calificat. Acest lucru se datorează faptului că ușa poate fi spartă cu ușurință dacă este instalată incorect. În general putem spune că la amplasarea tuturor ușilor și ferestrelor, este importantă alinierea exactă orizontală, verticală și reglarea corectă a acestora. Merită să vă gândiți la uşile HiSec, deoarece acestea contribuie la aspectul plăcut al casei dvs.

Ușa de intrare metalică – nu una, ci două arme împotriva hoților

În privința ușii apartamentului, hoțul trebuie să țină cont de doi factori importanți, care ar putea să-l descurajeze şi datorită cărora, cel mai probabil va alege o altă ușă. Una este că durează mult timp până hoțul profesionist reușește să spargă uşa, iar cealaltă este că totul implică mult zgomot. Dacă există și o alarmă conectată, crește și mai mult factorul de siguranță.

Related Posts