Blog

Ce avantaje are o ușă metalică securizată de apartament?

Aspecte importante privind securitatea ușilor de intrare

În acest articol, vom enumera câteva motive pentru care merită să alegeți o ușă metalică securizată de intrare apartament. Totodată, vom spune ce avantaje are o ușă metalică securizată și ce ar trebui să luați în calcul atunci când trebuie să alegeți una.

Este o iluzie faptul că avem nevoie de o ușă securizată doar în cazuri extreme. Sau că numai companiile mari, care oferă servicii speciale aleg de obicei această soluție. Faptul că  ne dorim să fim în siguranță poate fi considerată aproape o declarație standard. Iar ceea ce era important acum douăzeci de ani nu mai este important în prezent. Tehnologia evoluează constant, așa că este important să țineți cont de acest lucru și să nu rămâneți în urmă.

Nu există o soluție perfectă, pentru că orice ușă poate fi spartă (deși în multe cazuri este mai ușor să pătrunzi prin perete decât să spargi o ușă). În plus, există și alte soluții, precum un sistem de alarmă, camere video sau de monitorizare de la distanță, ceea ce sporește și mai mult nivelul de securitate. În acest caz, este puțin probabil ca hoțul să riște o spargere, alegând în schimb o proprietate mai puțin securizată.

Estetica este importantă

Este important să alegem o ușă metalică securizată, dar aspectul este și el unul decisiv. Ușile HiSec inspiră o robustețe reală prin aspectul lor impozant, iar mulți hoți își pierd curajul odată ce văd marca. Există o gamă variată de culori, cu mâner pe dreapta sau stânga, în culori mate și deschise. Sunt disponibile chiar și modele de uși cu clanță inteligentă.

Care sunt criteriile după care ne orientăm atunci când alegem o ușă metalică securizată?

Mulți oameni caută termenul de ușă de oțel securizată sau ușă metalică scurizată și găsind informațiile, decid să aleagă din această categorie. Cu toate acestea, ne vin în minte multe aspecte când vine vorba de ușile de intrare. Acestea pot fi atât uși exterioare, cât și interioare. Merită să ne gândim la o soluție care are un efect izolator fonic și ignifug. Ușile HiSec sunt astfel și sunt clasificate ca uși securizate. De asemenea, sunt alegerea potrivită pentru cei care caută o ușă de intrare, ușă de intrare pentru casa scării unui bloc de apartamente, sau pur și simplu ca ușă de siguranță.

O ușă de intrare securizată este o necesitate, pentru că protecția este importantă

Mulți oameni nu știu, dar punctul cel mai critic din casa noastră în ceea ce privește intrarea prin efracție este ușa de la intrare. Din acest motiv, este indicat să alegeți o ușă de intrare din oțel securizat. Ușa poate fi realizată și din alte materiale. În plus, grosimea ușii este, de asemenea, un aspect important. Există magazine de bricolaj unde puteți găsi uși de intrare metalice mai subțiri, dar care sunt denumite tot „securizate”. Nu comercializăm produse de bricolaj, dar în ceea ce privește ușile securizate, vindem uși cu lățime de 7 centimetri în ideea de a asigura securitate maximă.

Aceste uși se caracterizează printr-o rezistență la efracție de 3 minute și cel puțin 3 puncte de blocare.

Despre ușile metalice securizate trebuie știut că sunt extrem de robuste datorită proprietăților materialului. De asemenea, trebuie să fim foarte atenți când instalăm ușa. Dacă nu acționăm corect ușa se poate deteriora și poate fi spartă cu ușurință. Bineînțeles, la cererea dvs., vă putem ajuta cu montajul. Mai mult, vă putem ajuta chiar să vă debarasați de ușa veche, dacă aveți nevoie.

Este important să alegeți cea mai bună variantă, pentru siguranța și confortul familiei dvs.

Alegeți-ne, securizați-vă și dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați!