Puteți plăti produsele și/sau serviciile cu card bancar, OP în lei sau ramburs la curier in momentul livrarii produsului. Produsele se vor livra prin intermediul serviciului de curierat rapid Sameday.

Cardurile bancare acceptate sunt cele agreate de platforma de plati partenera – NETOPIA. Plățile cu cardul efectuate pe Website sunt securizate prin folosirea protocolului Secure Socket Layer (SSL), plati procesate de NETOPIA. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să introduceți datele necesare autorizării Comenzii în platforma de plăți urmând instrucțiunile furnizate de această platformă. Hisecusa.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

În cazul plății prin card bancar, imediat ce ați plasat Comanda, procesatorul de plăți al hisecusa.ro va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor și serviciilor selectate va fi debitat din contul dumneavoastră bancar de îndată ce comanda dumneavoastră sau parte din comanda dumneavoastră ce doriți a fi expediată separat, este completă și gata de expediere.

In cazul platilor cu ordin de plata, veti primi factura proforma pe email imediat dupa completarea comenzii, dupa confirmarea achitarii ( 2-3 zile de la plata dvs) veti fi contactat pentru factura fiscala finala si stabilirea detaliilor de transport/livrare si eventual montaj.

În cazul în care Comanda este anulată, procesatorul de plăți al hisecusa.ro vă va debloca valoarea Comenzii în termen de maxim 14 de zile de la data anulării Comenzii, în funcție de politica băncii dvs.

În cazul în care se realizează un control anti-fraudă pentru a asigura securitatea operațiunilor cu clienții, Hisecusa.ro vă poate cere să furnizați documente cu privire la Comanda prin fax sau e-mail, ca și unul sau mai multe documente care atestă adresa și/sau copia actului de identitate, înainte de confirmarea comenzii dumneavoastră. Comanda dumneavoastră este finală numai după ce hisecusa.ro a primit aceste documente și a trimis un e-mail de confirmare. În lipsa acestor documente sau în cazul în care documentele nu stabilesc identitatea și adresa dumneavoastră, hisecusa.ro își rezervă dreptul de a nu confirma comanda hisecusa.ro își rezervă, de asemenea, dreptul de a respinge o comandă în cazul unui litigiu referitor la plată în curs de desfășurare sau în cazul în care un Client a comandat un număr neobișnuit de mare de produse și/sau servicii.

În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de leu. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Dovada comenzilor și a plății

Confirmarea comenzii dvs se face mail precum si eliberarea facturii proforme pentru plata, de asemenea si confirmarea incasarii, respectiv eliberarea facturii fiscale. În toate cazurile hisecusa.ro sfătuiește Clienții să păstreze e-mail-urile de care tin de derularea comenzii. De asemenea, plata se poate face si in rate – prin sistemul de rate oferit de partenerul NETOPIA sau prin sistemul de rate oferit de EMAG.