1. Cum este izolată ușa? Foaia ușii este placată cu oțel cu grosimea de 1,2 mm. Materialul izolator este vată minerală, care asigură o izolare fonică și izolație termică, astfel încât zgomotul exterior și mirosul rămân afară, iar cele interioare înăuntru. Garniturile magnetice din cauciuc siliconat măresc și mai mult izolația
  2. De unde sunt aduse ușile? Ușile sunt importante din UE.
  3. Cât cântărește o ușă? 60 kg
  4. Ce înseamnă yala tip fluture? Yala tip fluture înseamnă că ușa se poate inchide din interior fără cheie iar din exterior se poate deschide cu cheia.
  5. Ce buton se află sub yală? Se numește butonul de panică. Rolul lui este ca să închidă ușa din interior în așa fel încât  din exterior să nu poată fi deschisă cu cheia.
  6. În câte zile se face livrarea? În 3-14 zile calendaristice după efectuarea plății.
  7. Se pot vedea ușile și fizic? Sigur, ușile se pot vedea în showroom-ul din Târgu Mureș care este deschis de luni până vineri de la ora 9 până la ora 17 și se află în Târgu-Mureș, str. Călărașilor 51, precum și în țară în showroomurile partenerilor din:   Târgu Mureș, Cluj, București, Brașov și Oradea.
  8. Ce dimensiuni au ușile? Ușile sunt disponibile în 2 dimensiuni 860×2050 mm și 950×2050 mm.
  9.  Oferiti și montaj? Cât costă? Hisec ofera soluții de montaj prin intermediul partenerilor agreati si instruiti pentru a realiza montajul in conformitate cu recomandarile companiei, pentru a se mentine garantia asupra prodului. Contactele partenerilor montatori sunt oferite in functie de localitate. Prețul montajului ușii poate varia între 250-650 lei în funcție de specificul lucrării ( dacă este necesară mărirea golului de ușă, transportul ușii la un etaj superior sau transportul ușii demontate etc.), pretul final este oferit la fata locului de catre montator si se achita direct catre acesta.