Blog

Specificațiile tehnice au un rol crucial în alegerea ușii de intrare. Iată de ce!

În alegerea ușii de intrare specificațiile tehnice joacă un rol crucial. Citește mai jos despre aspectele tehnice ale ușilor metalice de la Hisecusa.ro.

Ești în căutarea unei uși metalice de intrare care să ofere siguranță, durabilitate și un design elegant? 

Avem o gamă variată de uși metalice din oțel, cu cele mai avansate caracteristici, care sunt concepute pentru  protejarea și îmbunătățirea locuinței tale.

Ce face ca ușile Hisec să se remarce? Să aruncăm o privire mai atentă la specificațiile tehnice:

6 Motive pentru care specificațiile tehnice fac ca ușile Hisec să se remarce

Securitate avansată

Ușile noastre metalice de intrare sunt concepute pentru a asigura o protecție maximă. Cu 15 puncte de blocare și 2 incuieturi, poți fi sigur că locuința ta este în siguranță chiar și în cele mai extreme circumstanțe.

Construcție solidă

Cu o grosime de 10cm și un toc robust de 5×5 cm, ușile noastre metalice oferă o structură solidă care rezistă testului timpului și a factorilor exteriori.

Dimensiuni personalizate

Între 860 și 950mm, și o înălțime standard de 2050mm pentru a se potrivi perfect spațiului tău.

Izolație fonică avansată

Pentru a-ți asigura confortul acustic, ușile noastre sunt izolate cu vată minerală, reducând zgomotele exterioare și creând un mediu liniștit în interiorul casei tale.

Feronerie și accesorii incluse

 Nu trebuie să te mai îngrijorezi cu privire la achiziționarea feroneriei sau a accesoriilor suplimentare. Ușile noastre vin echipate cu tot ce ai nevoie pentru instalare și funcționare optimă.

Garanție

Suntem încrezători în calitatea produselor noastre, motiv pentru care oferim o garanție de 24 de luni pentru fiecare ușă metalică de intrare achiziționată de la noi.

La hisecusa.ro ne străduim să oferim nu doar uși metalice de calitate superioară, ci și o experiență de cumpărare plăcută și fără griji pentru clienții noștri. Cu atenție la detalii și un angajament pentru excelență, suntem partenerul tău de încredere în protejarea și îmbunătățirea locuinței tale. Alegerea ușii metalice de intrare de pe hisecusa.ro vă asigură liniștea și siguranța pentru mulți ani de acum încolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *