Blog

Pentru iubitorii cumpărăturilor fizice avem deschise showroom-uri în mai multe orașe din țară

În era tehnologiei și a cumpărăturilor online, mulți oameni preferă să-și facă achizițiile din confortul propriilor case. Cu toate acestea, când vine vorba de un element atât de important precum ușile metalice de intrare în apartament, mulți clienți preferă să vadă produsul fizic înainte de a lua o decizie. Acesta este motivul pentru care, în calitate de magazin online specializat în usi metalice, ne-am extins pentru a oferi o experiență mai personalizată și autentică prin showroomurile noastre.

Descoperă Eleganța la Noi în Showroom!

1. Târgu Mureș – Strada Călărașilor 51

Showroomul nostru principal din Târgu Mureș de pe str. Călărașilor nr.51, deține 5 uși metalice, în 5 culori, 2 dimensiuni și 2 deschideri, ușile fiind moderne, elegante, cu acoperire mată. Aici, colegii noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări și a-ți oferi consultanță în găsirea ușii potrivite nevoilor tale. De asemenea, în Târgu Mureș ne mai poți găsi și la sediul Edoors, pe str. Libertăţii Nr. 52.

2. București – Strada Valea Cascadelor 19 F

Pentru cei aflați în București, avem o locație convenabilă unde puteți vedea personal ușile metalice din oferta noastră. Descoperiți diversitatea de stiluri și culori, simțind calitatea materialelor și finisajelor.

3. Cluj – EKAPLAST PROFILE SRL, Strada București 88

Partenerii noștri din Cluj, la EKAPLAST PROFILE SRL, vă stau la dispoziție pentru a vă ghida prin gama noastră de uși metalice. Aici, puteți găsi soluții adaptate atât pentru aspectul estetic, cât și pentru siguranța locuinței dumneavoastră.

4. Oradea – Calea Clujului 93

În Oradea, vă invităm să vizitați locația noastră pentru a explora varietatea de modele și opțiuni disponibile pentru ușile metalice. 

5. Brașov – Calea Feldioarei, 29B, Belart Doors

Parteneriatul nostru cu Belart Doors din Brașov aduce și mai aproape gama noastră de usi metalice elegante și durabile..

Concluzie

Deși magazinul nostru online oferă o varietate de opțiuni convenabile, showroomurile noastre reprezintă o oportunitate de a experimenta produsele noastre într-un mod interactiv. Ne dorim să oferim clienților noștri nu doar uși metalice, ci și o experiență autentică și personalizată. Vă așteptăm cu bucurie în showroomurile noastre din Târgu Mureș, București, Cluj, Oradea și Brașov pentru a descoperi calitatea și eleganța!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *